Турецькі серіали про кохання та пристрасть: топ 10

Турецькі серіали про кохання та пристрасть завоювали популярність по всьому світу завдяки своїм захоплюючим сюжетам, мальовничою природою, харизматичними акторами та емоційним історіям. Якщо ви шукаєте турецькі серіали про кохання та пристрасть, які змогли би вас зачарувати - Трендовіч підібрав для вас топ 10 турецьких серіалів.

Топ 10 турецьких серіалів

1. Кохання напрокат

Перший із топ 10 турецьких серіалів про кохання та пристрасть, це звичайно “Кохання напрокат”.

Дефне, офіціантка, терміново потребує грошей, щоб врятувати брата від боргів. Вона укладає угоду з тіткою багатого Омера: закохати його в себе та одружитися, для того щоб їх дід залишив ім (тітці Омера) спадщину.

Кохання напрокат

Дефне з легкістю вдається. Їх “фальшиве” кохання стає реальним, але таємниця угоди з тіткою, про яку Омер не здогадувався - створює проблеми. Зрештою, їм належить зробити вибір щодо свого майбутнього.

2. Зимородок

Ферит Корхан, юний спадкоємець величного роду, веде безтурботне життя, не обтяжене відповідальністю. Його світ перевертається, коли деспотичний дід ставить ультиматум: одруження або позбавлення спадщини.

Сейран, донька збанкрутілого тирана, мріє вивчитися та зробити собі кар'єру. Її життя також зазнає крутого повороту: замість омріяного університету, вона змушена вийти заміж за незнайомця.

Зимородок

Шлюб Ферита і Сейран, укладений за угодою, стає початком їхнього тернистого шляху до справжнього кохання.

Родичі з обох сторін втручаються в життя Ферита і Сейран, пліткують і будують підступи. А різниця в багатстві і статусі стає джерелом напруження і нерозуміння в родині Корханів.

ℹ️ Цікавий факт:

Сюжет серіалу "Зимородок" заснований на реальній історії турецької сім'ї та записах психіатра Гюльсерен Будайїджіоглу. Її книга "Чудовий психолог" лягла в основу сценарію.

3. Чорно-біле кохання

Асли - талановитий хірург, яка одного дня, випадково допомогла небезпечному мафіозі - Ферхату, який хоче її вбити. Але, ситуація змінюється коли він дізнається що її рідний брат працює в поліції.

Ферхат вирішив запропонувать Асли незвичайний ультиматум: або вона виходить за нього заміж, або він вбиває її.

Чорно-біле кохання

Асли вимушена прийняти пропозицію Ферхата і поринає в небезпечний і незнайомий світ мафії.

Їх шлюб за розрахунком поступово перетворюється на справжнє кохання, але їм доведеться пройти через багато випробувань.

4. Любов Розум Помста

Есра та Озан - ця молода пара, яка уклала шлюб з поспіху, маючи при цьому зовсім різні плани.

Есра прагнула вирватися з злиднів. Вона сподівалася, що чоловік забезпечить їй безтурботне життя. Озан же щиро закохався в Есру і щиро вірив, що їхній шлюб буде щасливим, незалежно від грошей.

Однак їхнє подружнє життя швидко розпалося. Есра, не дочекавшись бажаного комфорту - покинула Озана.

Через деякий час Озан, завдяки своїй наполегливості стає успішним бізнесменом і створює власний ІТ холдинг. Саме в цей холдинг і влаштовується на роботу Есра.

Любов Розум Помста

Дізнавшись про це, Озан пропонує Есрі велику суму грошей за умови, що вона нікому не розповість про їхній колишній шлюб. Есра, обурена такою зневагою, приходить в лють. Вона вирішує помститися Озану за його хамство і знову в себе закохати.

5. Вишневий сезон

Головна героїня цього турецького серіалу - юна дівчина на ім'я Ойкю. Історія обертається навколо її життя та романтичної історії кохання.

Перше кохання прийшло до Ойкю дуже рано. Ще будучи дитиною, вона була таємно закохана в Мете. Її серце розривалося від почуттів до нього, і тим важче їй було спостерігати за тим, що Мете не звертав на неї жодної уваги. Юнак був закоханий у її близьку подругу Шейму. Невідомо, як би склалися стосунки в цьому любовному трикутнику, якби одного разу доля не звела Ойкю з Айазом.

Вишневий сезон

Цей молодий чоловік був колегою по роботі Мете, і одного разу вони з Ойкю зустрілися. Саме ця зустріч стала для них найважливішою в їхньому житті, адже тільки познайомившись ближче з Айазом, Ойкю зрозуміла, що значить кохати по-справжньому.

6. Вітер кохання

Рейан Шадоглу, вихована в заможній сім'ї під опікою суворого дідуся. Мріє про справжнє кохання. Одного дня доля зводить її з привабливим Міраном Асланбеєм, який завойовує її серце і пропонує одружитися.

Вітер кохання

Наївна Рейан з радістю приймає його пропозицію, не підозрюючи про його жахливий секрет. Міран керується не коханням, абажанням помститися сім'ї Шадоглу за смерть своїх батьків. Його план поступово розкривається, ставлячи Рейан перед жорстоким вибором: коханий чоловік або вірність своїй сім'ї.

7. Статус стосунків: усе складно

Айшегюль, мила і трохи незграбна дівчина, таємно закохана в Джана Текина привабливого юнака, який володіє серцями багатьох дівчат. Однак Джан закоханий в Еліф, успішну стилістку багатьох зірок, яка в свою чергу мріє про Мурата, багатого бізнесмена. Мурат же ігнорує закоханість Еліф і відчуває симпатію до Айшегюль.

Статус стосунків: усе складно

В цьому турецькому серіалі, який входить до нашої топ 10, вас чекає знайомство з цікавими людьми, які утворюють любовний чотирикутник. Вони різні за характером, прагненнями та поглядами на життя, що робить їхні стосунки ще більш заплутаними та інтригуючими.

8. Пісня життя

Після довгих років відсутності столичний і розбагівший бізнесмен Байрам, повертається до рідного села. Там він повертає борг старому приятелю Салиху та домовляється про весілля своїх дітей Мелек і Керема, коли ті виростуть.

Минають роки. Керем, отримавши ступінь магістра в галузі екологічних досліджень, планує переїхати до Берліна. Проте він змушений рахуватися зі словом батька і готуватися до одруження з дівчиною, яку не любить.

Пісня життя

В той же час, молодша сестра Мелек, Хулія, з дитинства була закохана в Керима. Вона йде на хитрощі, щоб вийти за нього заміж замість своєї сестри та закохати у себе Керема. Адже в дитинстві вона дала собі цю обіцянку.

9. Серцебиття

Вперта школярка Ейгуль мріє стати хірургом. Завдяки своєму вчителю, Алі Асаф Денизоглу, вона здобуває омріяну освіту та перетворюється на справжнього професіонала.

Після довгих років розлуки Ейгуль та Алі Асаф знову зустрічаються. Цього разу вони не вчитель та учениця, а колеги-хірурги, які працюють пліч-о-пліч. Звісно ж, між ними спалахує кохання.

Серцебиття

Однак на шляху до щастя їм доведеться подолати не лише численні випробування, але й внутрішній конфлікт Ейгуль. Дівчина бореться зі своїми почуттями, адже не хоче повторити трагічну долю своєї матері, яка наклала на себе руки через сильну любов до батька Ейгуль.

10. Ворон / Кузгун

Кузгун виріс у тіні трагедії. Його батько, чесний поліцейський, загинув через зраду близького друга та колеги, який перейшов на бік мафії. Ця подія розірвала сім'ю Кузгуна, а сам він у віці 8 років змушений був виживати на вулиці.

З роками біль не вщух, і Кузгун одержимий ідеєю помсти. Він ретельно розробляє план, щоб покарати винних. Проте його прагнення до справедливості стикається з несподіваним викликом - коханням.

Ворон / Кузгун

Кузгун знову зустрічає Ділу, свою подругу дитинства. Їхні почуття спалахують з новою силою. Та ось проблема: Діла - дочка того самого зрадника, який зруйнував життя Кузгуна.

Чи зможе він змиритися з цим фактом? Чи можливо помститися, не зашкодивши коханій людині?

Це був останній телесеріал в нашій добірці топ 10 турецьких серіалів. Сподіваємося, що ви знайшли - що подивитися сьогодні ввечері.

Бажаємо вам приємного перегляду!