Молитва за сина, який на війні - найсильніша молитва оберіг для сина

Війна – це жахлива трагедія, яка торкається не лише тих, хто воює, але й їхніх близьких. Матері, дружини, сестри та інші рідні щодня моляться за своїх синів, чоловіків та братів, які ризикують життям на полі бою.

Які молитви читати за сина на війні?

Немає єдиної правильної молитви за сина, який на війні. Найголовніше, щоб молитва йшла від щирого серця. Ви можете читати будь-яку з них, або молитися своїми словами.

Молитва за сина, який на війні

Господи, Всесильний Боже мій! Взиваю до Твоєї могуті і справедливості.

Ти почув мене, коли я просив у Тебе сина – привів у світ і вклав його руку у мою, і звелів жити. І він жив – при мені і без мене, але завжди на Твоїх очах і з Твоєю молитвою. Усе життя і всі гріхи його – перед Тобою. Проте ворог прийшов на нашу землю, і син пішов на війну.

Тож я взиваю до Тебе, Господи: почуй і нині, як почув мене тоді, коли просив у Тебе про милість. Знайди, Боже Всевидячий і Всемогутній, мого сина на цій війні – Ти впізнаєш його по люблячому серцю і добрих очах. Знайди і візьми під свій покров і Всесильний захист.

Нехай куля, випущена у сина, не знайде грудей його.

Зроби так, Господи!

Нехай снаряд, посланий убити сина мого, не знайде дороги.

Зроби так, Господи!

Захисти від неправої смерті щитом справедливості Твоєї сина мого і братів його по священній війні, і все українське воїнство захисти і збережи для життя мирного. Не допусти нових смертей українських у цій війні.

Зроби так, Господи!

Нехай буде на це Твоя свята воля, Господи Всесильний і Справедливий.

Амінь.

Молитва-оберіг для сина на війні

Господи, Боже Предвiчний, Царю всього свiту!

Ти для пiдкорення нечестивих ворогiв та для збереження справедливости дозволяєш державам уживати меча та утримувати вiйськовий стан.

Коли ж з Твоєї волi наше дитя вiдходить вiд нас на службу Вiтчизнi, молимо Тебе, Боже: дай, щоб вiн був вiрний своєму званню, i не дозволь, щоб погубив вiн свою душу.

Додай йому сили й терпеливости в тiй тяжкiй службi. Передусiм дай йому, Боже, сили проти ворогiв душi його, щоб за Твоєю всесвятою ласкою зберiг вiн святу вiру й невиннiсть душi.

Ти Сам, Боже, знаєш, яка велика небезпека загрожує душi нашої дитини у вiйськовому станi. Тому гаряче просимо Тебе: стережи його вiд тiєї небезпеки, збережи його нам таким, який вiд нас вiдходить.

Амiнь.

Пресвята Дiво, особлива Заступнице невинних душ!

Вiддаємо Тобi наше дитя пiд Твою могутню охорону. Ми знаємо й вiримо сильно, що коли Ти пiклуватимешся про нього, то напевно не заплямує своєї душi тяжким грiхом.

Простягни над ним Свiй святий омофор i не випускай з-пiд нього, доки повернеться назад таким добрим, який тепер вiд нас вiдходить.

Амiнь.

Молитва за захист воїнів України

Боже наш, молимо Тебе за захист воїнів України в цей важкий час боротьби.

Зневаж на них та наділи Святим Духом, щоб вони мали силу та мудрість в боротьбі за мир і справедливість.

Святителю Леве Великий, який вступався за Православ’я та Правду Христову, будь нашим посередником перед Господом.

Просимо Твоїх спасительних молитов та благословенну руку над воїнами ЗСУ, щоб вони були захищені від усякого зла і підступного ворога.

Амінь.

Молитва за воїнів великомученику Георгію Побідоносцю

Святий, славний і всехвальний великомученику Георгіє!

Зібранні в храмі твоєму і перед іконою твоєю святою поклоняється людіє, молимо Тебе, відомий бажання нашого заступаю, моли з нами і про нас благаємо від свого милостиню Бога, так милостиво почує нас, які просять його милостиню, і не залишить вся наша до спасіння і житія нужденна прохання, і дарує країні нашій перемогу на опротестовния; і паки, припадаючи, молимо Тебе, Святий побідоносче: зміцни даною тобі благодаттю у бранех православне воїнство, зруйнуй сили востающих ворогів, так посоромляться і посоромляться, і зухвалість їх так зламається, і так відведуть, яко ми маємо божественну допомогу, і всім, в скорботі і обставині сущим, многомощное яви своє заступництво.

Умоли Господа Бога, всієї тварі Творця, ізбавіті нас від вічного муки, так прославляємо Отця, і Сина, і Святого Духа і твоє сповідуємо заступництво нині, і повсякчас, і на віки віків.

Амінь.

Найсильніша молитва оберіг для сина

Милосердний Боже, Отче наш, звертаюся до Тебе і схиляю коліна мого серця, серця матері, син якої знаходиться на війні.

Боже Всемогутній, віддаю у Твою люблячу Батьківську руку життя сина мого і молю Тебе, Отче, бережи його життя від усякої кулі, від зради, від усякого полону.

Укрий його Твоєю Святою рукою і допоможи йому виконати свій обов’язок, захищаючи Вітчизну від ворогів. У важку хвилину життя допоможи йому кликати до Тебе і покладатися тільки на Тебе і на Твоє Слово.

Нехай Твоя милість і благодать буде з ним, щоб він був сміливим, мужнім і приймав правильні рішення – рішення від Тебе. Допоможи йому завжди пам’ятати, що життя його приховане з Христом у Тобі. Збережи його життя та дай йому пізнати радість виконаного обов’язку і радість перемоги над ворогом.

Дякую Тобі, Отче, що воля Твоя благоуспішно виконується рукою Твоєю у житті мого сина. Славлю Тебе, Великий Боже, і поклоняюся Тобі.

Амінь.

Молитва за сина, який на війні – це потужна духовна зброя, яка може дати йому захист, силу та підтримку.

Моліться за своїх синів, за всіх воїнів, за мир в Україні. Віра та молитва дають нам силу та надію, що все буде добре.

Джерело -  https://mefodiy.org.ua/